top of page
Luontovalmentaja Satu

Tarinani

Kävelen omassa metsässäni koirani kanssa. On vielä aikainen aamu ja luontokin vasta heräilee. Koirani nostaa kuononsa ylös kohti tuulen tuomaa hajua. Se haistelee ilmaa ja sen kaikki aistit tuntuvat herkistyvän, samoin tapahtuu minulle. Valpastun ja tiedän lähellä olevan jonkin metsän eläimen, ehkä jäniksen tai peuran. Pian seisojani pysähtyy ja jähmettyy paikoilleen, pysähdyn itsekkin ja jään jännityksellä odottamaan mitä tapahtuu. Jossain korppi ilmoittaa itsestään. Äkkiä puiden takaa ilmestyy peura joka säntää puskat rytisten edestämme syvemmälle metsään..Sykkeeni on pilvissä ja niin varmasti myös koirallanikin. Olemme yhdessä jakaneet taas jännittävän luontokokemuksen. Hymyilen ja jatkamme aamuista metsäkävelyä.

Koen vahvasti olevani yhteydessä luontoon. Metsä on minulle tärkeä paikka. Se pitää huolta kunnosta niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Metsä lääkitsee ja ravitsee. 

-Satu

Erä-ja luonto-oppaasi

Olen lapsesta asti liikkunut luonnossa pyöräillen, patikoiden, ratsastaen ja jopa omalla huskyvaljakolla. Koirat ja hevoset ovat kuuluneet myös aina elämääni. Eläinrakkaana hakeuduin lemmikkialalle ja työskentelinkin reilut 20 vuotta myynnin parissa. 

Kaipasin kuitenkin elämääni muutosta ja niinpä toteutin yhden unelmistani ja opiskelin erä-ja luonto-oppaaksi. Opiskelu toi valtavasti lisää luonnontuntemusta ja retkeilytaitoja. Lisäksi valmistuin toukokuussa 2023 luontojoogaohjaajaksi ja luontovalmentajaksi.

Arvostan myöskin eettistä ja ekologista tapaa syödä ja sen vuoksi sienestän, marjastan, kerään villiyrttejä ja metsästän. Metsällä mukanani kulkee pieni terrierimix sekä weimarinseisoja. 

Yrittäjänä haluan tarjota elämyksiä luonnosta, auttaa sinua löytämään luontoyhteyden ja virittämään aistisi metsän mielentilaan. Tarjoan palveluita erilaisten luontoelämysten ja retkien muodossa, kuten luontojoogaa, metsäretkiä, erilaisia retkeilykursseja unohtamatta koiranomistajia. Voimme suunnitella myös toiveidesi mukaisen luontoelämyksen. Ole rohkeasti yhteydessä!

Yrittäjä,

Erä-ja luonto-opas,

sertifioitu Luontojoogaohjaaja ja luontovalmentaja (Luontojooga koulu Aromia),

Yin-joogaohjaaja,

Äänimaljahoitaja

Satu Nelimarkka

Puhelin

+358 405220731

Sähköposti

Seuraa meitä

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page