top of page

la 25. toukok.

|

Liesjärven kansallispuisto

Voimapolku

Kaipaatko rauhoittumista ja läsnäoloa luonnossa? Tervetuloa erä-ja luonto-oppaiden kanssa Voimapolulle, joka tarjoaa mahdollisuuden irrottautua arjen kiireistä ja löytää voimaa luonnosta.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Voimapolku
Voimapolku

Paikka & aika

25. toukok. 2024 klo 11.00 – 15.00

Liesjärven kansallispuisto, Kanteluksentie 580, 31350 Tammela, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Tervetuloa mukaan Voimapolku-tapahtumaan, joka on suunniteltu tarjoamaan  ainutlaatuinen kokemus rentoutumisen, luontoyhteyden, voimaantumisen ja metsäjoogan parissa!

Luvassa on päivä täynnä rauhoittavia hetkiä ja luonnon kauneuden kokemista ohjattujen harjoitusten kautta.

Erä-ja luonto-oppaat johdattavat sinut läpi luonnonhelmassa sijaitsevan Voimapolun, joka tarjoaa mahdollisuuden irrottautua arjen kiireistä ja löytää voimaa luonnosta.

Pääset nauttimaan rauhallisesta metsäjoogasta, joka yhdistää kehon ja mielen harmoniaa vahvistaviin harjoituksiin.

Tapahtuman aikana pääset myös syventymään luontoyhteyteen ja oppimaan uutta eräoppailtamme, jotka jakavat tietoa ympäröivästä luonnosta ja sen merkityksestä hyvinvoinnillemme.

Pysähdytään hetkeksi nauttimaan retkieväistä ja virkistävästä nokipannukahvista tai -teestä nuotion äärellä, kun jaamme yhdessä kokemuksia päivän aikana koetuista hetkistä.

Voimapolku-tapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus löytää tasapainoa, voimaa ja rauhaa luonnon keskellä. Ota askel kohti hyvinvointia ja liity mukaan tähän inspiroivaan matkaan!

Ilmoittautuminen 22.5. mennessä.

Hinta: 69€/hlö sis. alv 24%

Hintaan sisältyy eräoppaiden (2) opastukset ja ohjaukset, retkieväät( makkara) ja nuotiokahvi/tee, pieni makea, järjestäjän vastuuvakuutus, retkeilyrakenteiden käyttömaksut Metsähallitukselle.

Jaa tämä tapahtuma

Yhteystiedot

+35840 5220731
naturenelis@gmail.com

Rajalahdentie 27

32100 Ypäjä

bottom of page